Intelligent belysning og intelligente bygningsinstallationer

Overvejer du muligheden for at benytte intelligent belysning – for eksempel DALI-lysstyring – til energioptimering af din belysning? Eller kunne du tænke dig at prøve vores intelligente bygningsinstallationer?

Hos Schwartz El-Teknik har vi specialiseret os i intelligent belysning og bygningsinstallationer, og vi leverer løsninger til både boligforeninger og erhverv, som ønsker et intelligent hjem eller kontor til en god pris. Vi ligger i Farum, men har også kunder i Hvidovre, Glostrup, København og omkringliggende byer.

Vi er en moderne og nytænkende el-installationsvirksomhed, som har fokus på kundetilfredshed og bæredygtige løsninger i forhold til energioptimering af belysning og andet el-arbejde. Vi har naturligvis døgnvagt og er medlem af TEKNIQ.

DALI-lysstyring til energioptimering af belysning – spar penge

Der er mange besparelser at hente, hvis du går over til LED-belysning, men der er endnu flere besparelser at hente med intelligent belysning, også kaldet smart belysning. DALI-lysstyring giver mulighed for intelligent styring af både lysniveau og lysfordeling. Dermed blive belysningen styret helt automatisk, og samtidig kan du kontrollere lyset via din smartphone eller tablet.

DALI-styring af lys medfører, at lyset justeres efter det naturlige lysindfald, og at lyset slukkes, når der er mennesketomt. Samtidig kan lyset slukke og tænde automatisk på bestemte tidspunkter, hvis du ikke selv vil kontrollere det via din smartphone. På denne måde opnår du energioptimering af belysning. Vi hjælper gerne med alt fra planlægning og levering til installation og vedligeholdelse. 

Intelligente bygningsinstallationer giver tryghed og komfort

Hvis du vil benytte intelligente bygningsinstallationer i dit hjem eller på kontoret, så anbefaler vi en IHC-installation – også kaldet intelligent bygningsautomatik. IHC er et system, der giver dig mulighed for at fjernbetjene el-installationerne i din bolig. Det er nemt, giver tryghed og sparer både penge og energi. Samtidig opnår du en øget komfort.

Se også vores andre ydelser:

IHC gør det muligt for dig at styre dine installationer fra din smartphone, tablet eller computer. Der er med andre ord tale om en trådløs styring af lys og varme, og det kan også benyttes som lysdæmper.

Det betyder, at du kan styre lyset og varmen, uanset hvor du er på kloden. Dermed kan du tænde for varmen i for eksempel sommerhuset, så der er varmt ved ankomst. Du har med andre ord fuld kontrol over din bolig.

Få et tilbud på intelligent belysning og bygningsinstallationer

Er du interesseret i at udføre en energioptimering af belysning ved hjælp af intelligent belysning? Eller har du spørgsmål omkring vores intelligente bygningsinstallationer? Du er velkommen til at få mere information om DALI-lysstyring, IHC-installationer og meget andet. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven og for at lave et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 3119 0909 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@s-el.dk.​

Hvorfor vælge Schwartz El-Teknik?​

​✔

Medlem af ​TEKNIQ

​✔

Døgnvagt året rundt

​✔

Fokus på ​kundetilfredshed og bæredygtige løsninger

​✔

Moderne og nytænkende el-installationsvirksomhed

Få hjælp døgnet rundt!

Med vores døgnvagt kan du altid få hjælp, når der er akut behov for det. Ring til os - så hjælper vi dig straks!

Få et tilbud, nemt og enkelt

Vi er altid til at komme i kontakt med. Vi kan fanges via email på info@s-el.dk eller du kan ringe til os på tlf. 3119 0909.

Alternativt kan du udfylde formularen. Du vil modtage svar inden for 24 timer.

Note: Dine oplysninger holdes fortrolige og videregives ikke til andre.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Schwartz El-Teknik ApS

Trommesalen 4, 1614 København

CVR: 37654779

Telefon: 3119 0909

E-mail: info@s-el.dk 

Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup

Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage: kl. 10.00 - 12.00