Opsætning af ladestander ved ejendomme og huse

Vi har speciale i bæredygtige elinstallationer

Overvejer du muligheden for opsætning af ladestander? Så kan vi montere standeren for dig. Hos Schwartz El-Teknik har vi speciale i montering af ladestandere til elbiler og hybridbiler. Vi servicerer boligforeninger, virksomheder og private i blandt andet Hvidovre, Glostrup, København og omkringliggende byer. Vi er en moderne og nytænkende elinstallatør, der lægger vægt på bæredygtige løsninger og kundetilfredshed. Vi har døgnvagt året rundt, hvis du får et akut problem, og vi er naturligvis medlem af TEKNIQ.

Vi gør det nemt og enkelt at bruge elbiler og hybridbiler

Flere og flere virksomheder bruger elbiler og har derfor behov for ladeanlæg. Mange vælger at giver medarbejderne adgang til opladning. Det er også flere og flere boligforeninger, som opsætter ladestandere, så beboerne kan købe elbiler. Desuden bliver det mere og mere udbredt i huse.

Vi tilbyder opsætning af ladestander ved private hjem og mindre virksomheder, men vi kan også opsætte adskillige ladestandere ved boligforeninger og større virksomheder. Dermed bliver det nemt at bruge elbiler i hverdagen, og det giver samtidig en mere optimal udnyttelse af hybridbiler. Kvalitet og professionalisme er i fokus blandt vores elektrikere ved hver eneste installation af ladestander. Derfor tilbyder vi samtidig kompetent rådgivning, og vi anvender naturligvis de nyeste produkter.

Hos os er opgaverne mange og forskellige. Vi tilbyder også:

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af ladestander

Hvad koster en ladestander? Vores priser for montering af ladestander til elbil afhænger af mange ting såsom mærke, model og tilslutningsforhold med videre. Kontakt os gerne for at få en snak, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af ladestander.

Hvorfor vælge Schwartz El-Teknik?​

​✔

Medlem af ​TEKNIQ

​✔

Døgnvagt året rundt

​✔

Fokus på ​kundetilfredshed og bæredygtige løsninger

​✔

Moderne og nytænkende el-installationsvirksomhed

Få hjælp døgnet rundt!

Med vores døgnvagt kan du altid få hjælp, når der er akut behov for det. Ring til os - så hjælper vi dig straks!

Få et tilbud, nemt og enkelt

Vi er altid til at komme i kontakt med. Vi kan fanges via email på info@s-el.dk eller du kan ringe til os på tlf. 3119 0909.

Alternativt kan du udfylde formularen. Du vil modtage svar inden for 24 timer.

Note: Dine oplysninger holdes fortrolige og videregives ikke til andre.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Schwartz El-Teknik ApS

Trommesalen 4, 1614 København

CVR: 37654779

Telefon: 3119 0909

E-mail: info@s-el.dk 

Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup

Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage: kl. 10.00 - 12.00