Montering af solceller på huse og ejendomme

Vi har speciale i at levere bæredygtige løsninger

Leder du efter en autoriseret elinstallatør, som tilbyder montering af solceller? Så kan vi hjælpe dig. Hos Schwartz El-Teknik har vi specialiseret os i solcelleanlæg på huse og ejendomme.

Vi er en moderne og nytænkende elinstallationsvirksomhed, der har fokus på bæredygtige løsninger og kundetilfredshed. Vi har døgnvagt året rundt, og vi er naturligvis medlem af TEKNIQ. Vores kunder består af boligforeninger, erhverv og private i blandt andet i Hvidovre, Glostrup, København og omkringliggende byer.

Solcellemoduler kræver næsten ingen vedligeholdelse

​Solcelleanlæg leverer bæredygtig energi og kræver næsten ingen vedligeholdelse udover rengøring. Samtidig er elektriciteten gratis, men der er naturligvis nogle omkostninger forbundet med montering af solceller.

Det kan være en god ide at ofre lidt mere og få et solanlæg, der er tilkoblet et batteri (altså et hybrid solcelleanlæg). Dermed kan du gemme overskudstrømmen fra dagtimerne med sollys og anvende det, når solen er gået ned.

De fleste vælger at få monteret deres solcellemoduler på taget. Du skal blot være opmærksom på, at refleksionerne fra solcellerne ikke må blive til gene for naboer og trafik. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning.

Hvad koster montering af solceller?

Vores priser for montering af solceller på tag afhænger af flere forhold, herunder størrelsen. Dertil kommer, om du ønsker et batterilager. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår fordele og ulemper, og hvor vi kigger på tilbagebetalingstiden. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på opsætning af solceller.

Vi tilbyder til enhver tid også:

Hvorfor vælge Schwartz El-Teknik?​

​✔

Medlem af ​TEKNIQ

​✔

Døgnvagt året rundt

​✔

Fokus på ​kundetilfredshed og bæredygtige løsninger

​✔

Moderne og nytænkende el-installationsvirksomhed

Få hjælp døgnet rundt!

Med vores døgnvagt kan du altid få hjælp, når der er akut behov for det. Ring til os - så hjælper vi dig straks!

Få et tilbud, nemt og enkelt

Vi er altid til at komme i kontakt med. Vi kan fanges via email på info@s-el.dk eller du kan ringe til os på tlf. 3119 0909.

Alternativt kan du udfylde formularen. Du vil modtage svar inden for 24 timer.

Note: Dine oplysninger holdes fortrolige og videregives ikke til andre.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Schwartz El-Teknik ApS

Trommesalen 4, 1614 København

CVR: 37654779

Telefon: 3119 0909

E-mail: info@s-el.dk 

Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup

Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage: kl. 10.00 - 12.00